TESTIMONIALS


Hvad vores kunder siger

Avatar Comment


Amanda Isabel

INBE


For mig som uddannet Kosmetiker, makeup artist og stylist og med erfaring indenfor permanent makeup verdenen, var Nouveau Contour en helt ny verden indenfor Permanent makeup / mikropigmentering. Nouveau Contour tager permanent makeup til et helt nyt level som ikke er set i Danmark tidligere. Professionalisme er det vigtigste for mig, og det er det jeg opdagede hos NC. Alt er så gennemført, hygiejnisk og sikre mine kunder det bedste resultat. Dette er alt afgørende når man har med mennesker at gøre og skal udføre et permanent stykke arbejde.

Avatar Comment


Helle Ryttergaard

Permanent MakeUp


Jeg valgte Nouveau Contour, da de har den bedste maskine til permanent makeup. Jeg har kun rosende ord for mit valg. Majken og Katja er utrolig søde og hjælpsomt både under kurset og efterfølgende. Kurset levede fuldt ud op til mine forventninger. Professionelt undervisning og rigtig godt kursusmateriale. Jeg glæder mig allerede til de næste kurser. Jeg kan kun anbefale Nouveau Contour :-)

Avatar Comment


Camilla Brozek

BeautyArt


Har udelukkende kun positive ting at sige om NouveauArt. Majken har en utrolig evne til at lære fra sig og tage sig tid til den enkelte. Hendes passion, evner og viden indenfor permanent make-up er helt fantastisk og hun formår virkelig at formidle det videre til sine kursister. Jeg er vild med Nouveau Contour, deres computer styrrede system, bredspektrede farve udvalg og pigmenter af højeste kvalitet gør det til en fornøjelse som behandler at kunne tilbyde til sine kunder. De varmeste anbefalinger herfra!

Avatar Comment


Kathrine Ashting 

Indehaver af Klinik Smukkere.nu:


Da jeg skulle vælge hvor jeg ville uddanne mig til mikropigmentist, var jeg slet ikke i tvivl om at det skulle være hos Nouveau Art. Jeg undersøgte dog stadig andre udbydere, men det bekræftede mig kun endnu mere i min beslutning. 

Uddannelsen hos Nouveau Art er meget grundig og fyldestgørende, og man kan altid ringe ind og få hjælp til alle slags problemer man kan stå i som nyuddannet!

 Det er altid let at bestille varer og de er hurtige til at sende afsted, servicen er altid i top og de har nogle gode efteruddannelser. 

De varmeste anbefalinger fra

Katrine Asthing

Avatar Comment


Gitte Bachau:

Permanent Makeup – Bachau Beauty:


Jeg valgte Nouveau Art da Majken Villefrance, efter min mening, er den bedste PMU Artist i Danmark. ‬‬‬‬‬‬‬

‪Jeg har været i skønhedbranchen hele mit liv, og alle de kvinder jeg har stødt på, har anbefalet og talt om det flotte arbejde som Nouveau Art på Østerbro laver – mit valg var derfor nemt, der ville jeg også være uddannet fra.‬‬‬‬‬‬‬

‪Jeg må sige, at jeg ikke er blevet skuffet – de er meget professionelle. Jessica og Majken er virkelig dygtige til at lære fra sig og pigerne på kontoret er super søde til at hjælpe med det praktiske – virkelig en behagelig oplevelse.‬‬‬‬‬‬‬

‪Hvis man, som jeg, er nervøs over at gå til prøver og eksamen, så er der også tid og hjerte til at give plads og opmuntrene ord med på vejen.‬‬‬‬‬‬‬

‪Maskinen fra Nouveau Art er i lækker kvalitet og materialet er nemt et arbejde med. Når man støder på spørgsmål – som man helt sikkert gør løbende når man kommer ud i “den virkelige verden” får man altid et hurtigt svar og hjælp til at løse et akut problem.‬‬‬‬‬‬‬

‪Jeg kan kun give Nouveau Art mine bedste anbefalinger.‬‬‬‬‬‬‬Gitte Bachau‬

Avatar Comment


Sofie Kaas

Kosmetolog og negletekniker

Indehaver af Take Care


 

Jeg brænder for detaljen og er perfektionist ud til fingerspidserne. For ti år siden fik jeg for første gang lavet permanent makeup på min egen krop, men man kan vist roligt sige at meget er sket indenfor dette felt siden. Jeg har mødt mange, der udøver denne service, men det var først da jeg mødte Majken og så hendes arbejde, at jeg følte mig inspireret og tryg nok til selv at kaste mig ud i et kursus og lære dette håndværk. Det har nu givet mig muligheden for at åbne op for permanent makeup i vores klinik, og jeg oplever at der er stor interesse for dette blandt vores faste kunder og jeg føler mig godt klædt på til at varetage dem, med min uddannelse hos Nouveau Art.

Jeg kan hermed kun give Nouveau Art min varmeste anbefaling.

Sofie Kaas

Avatar Comment


Stella Simonè

Beauty by Stella Simoné:


Min baggrund for at vælge Nouveau Art som uddannelsessted kom sig af en søgen efter landets bedste udbyder af permanent makeup kurser.

 Jeg blev igennem en veninde præsenteret for dette firma. Jeg var uden tvivl helt solgt i Majken Villefrance’s arbejde- hendes præcision, unikke kreative evner og ikke mindst hendes passion indenfor området.

 Majken Villefrance’s arbejde er uden tvivl landets bedste, hvilket gør Nouveau Art førende indenfor området på landsplan. 

Jeg har derudover været mere end tilfreds med uddannelsesforløbet på kursuserne. Man føler sig i trygge hænder under hele forløbet. Man får en faglig viden og en uddybende forståelse af teori, opmåling og teknikker som sikrer en på egen hånd.

 Mit personlige arbejde bære helt sikkert præg af et nøje udvalgt team, kvalitets produkter og faglig kunnen, som jeg har taget med mig. 

De bedste anbefalinger herfra. 

Stella Simoné

Avatar Comment


Sheila Brøndbjerg

Indehaver og behandler af Shelicious 


Jeg blev uddannet hos Nouveau Art i 2013 som et af de første hold. Dengang “valgte” jeg bare hvad der kunne lade sig gøre og undersøgte egentlig ikke ret meget om andre brands.

 Idag – 3 år efter ser jeg hvor HELDIG jeg var at “vælge” rigtig. Jeg ser flere og flere mikropigmentister blive uddannet ved andre mærker hvor uddannelsen viser sig at være mangelfuld, det kan man bare først se/forstå når man har en del erfaring (som mig). Jeg har idag 2 velfungerende klinikker i Viborg og Aalborg og laver KUN Permanent Makeup. Jeg er overbevist om at, havde jeg valgt et andet mærke så var jeg ikke kommet så langt som jeg er idag, der er ALTID hjælp at hente I Nouveau Art, også efterfølgende. 

Det er desuden rigtig fedt at have en kunde som spørger “hvor er du uddannet?” Og kunne svare Nouveau Art. Og så kan man se “waaow, dem har jeg godt hørt om, de skulle være de aller bedste” og ja, det er de bestemt også. Det er en ære at kalde sig en Nouveau Art artist, uddannet af Majken Villefrance som i mine øjne er en af de få bedste i verden til pmu.Anbefaler alle der overvejer at blive en DYGTIG artist at vælge Nouveau Art. 

Med venlig hilsen 

Sheila Brøndbjerg

Avatar Comment


Julie Gottschalck

Indehaver af Styled by Julie


Jeg har været utrolig glad for mit valg af uddannelse hos Nouveau Art. Det har været så professionelt hele vejen igennem, men samtidig også nede på jorden. Lækre store lokaler midt på Østerbro, og jeg har været så heldig at jeg havde salon lige overfor så jeg tit lige kunne komme forbi hvis jeg havde et spørgsmål eller manglede en varer. De er de sødeste og skønneste piger der altid står klar til at hjælpe hvis man har det mindste spørgsmål. Og jeg føler mig klædt rigtig godt på i forhold til at kunne have kunder, lave behandlingerne og vejlede dem.

 I undervisningen kan man virkelig mærke hvor meget de brænder for faget og hvor dygtige de er, der bliver taget god tid til hver enkelt og der er ikke for mange elever på et hold. Jeg ser meget op til Majken og håber at jeg en dag bliver lige så dygtig som hende, og jeg syntes det er utrolig inspirerende at have med mennesker at gøre der brænder så meget for sit arbejde som de gør hos Nouveau Art.

 Jeg glæder mig til at tage flere kursus når jeg kommer tilbage fra barsel, og kan kun give de varmeste anbefalinger herfra.


De bedste hilsner

Julie Gottschalck

Avatar Comment


Heidi Staten

Lash Room CPH 


Jeg er virkelig glad for at have taget min uddannelse i permanent makeup hos Nouveau Contour DK. Jeg valgte at lave et karriere skift og har aldrig elsket noget mere, end at arbejde med PMU. Endnu bedre er det at Nouveau Contour DK altid støtter op og vejleder dig i alle dine spørgsmål også efter din basis uddannelse. Majken Villefrance er virkelig sød, dygtig og ærlig. Det samme er det personale som repræsentere resten af teamet hos Nouveau Contour DK. 

Maskinen er fantastisk at bruge og Nouveau Contours farve system er super godt opbygget, med farve bog tilknyttet, så du hele tiden kan tone farverne efter behov til ens behandlinger og hver enkelte kunde.

Iøvrigt har jeg taget Master Class i Hybrid Bryn og Fashion Brows som har været fantastisk at gennemføre og meget lærerigt. Det skønne hos Nouveau Contour DK er at de hele tiden sørger for at man kan tage master classes, med det nyeste input i faget. Jeg glæder mig til at tage flere Master Classes og har helt bestemt tænkt mig at opnå den højeste graduering som Artist hos Nouveau Contour DK.

Iøvrigt har jeg også Dermatude Meta Terapi. Et antiage system som kunderne bliver fuldstændigt forelsket i. Dermatude skaber fantastiske resultater og jeg kan kun anbefale alle at have Dermatude i deres forretning.

 Det jeg virkelig elsker ved Nouveau Contour, om det er PMU eller Dermatude systemet, er at alt er grundigt gennemtestet og derfor meget troværdigt for os som kunder at arbejde med. 

Nouveau Contour DK får de allerhøjeste anbefalinger herfra :)

Heidi Staten

Avatar Comment


Susan Vinther

Permanent Makeup Artist


Har valgt at tage min basis uddannelse hos Nouveau Art ved Majken Villefrance, da jeg længe havde fulgt hendes arbejde og ikke var et sekund i tvivl om, at det var der jeg skulle tage min uddannelse. Dygtige trænere/ undervisere samt et utrolig lærerigt og solidt kursus. Har efterfølgende taget flere Master kurser hos Nouveau Art, og skal helt klart på flere I fremtiden. 

De varmeste anbefalinger går til Nouveau Art.

Susan Vinther