SALGS- & LEVERINGSBETINGELSER


Generelt…

Nouveau Art ApS leverer varer og ydelser til professionelle virksomheder eller personer, der driver virksomhed registreret i kosmetikbranchen via CVR-registret, til personer der har gennemført (eller er i gang med at gennemføre) en professionel uddannelse hos Nouveau Art, eller en anden, af Nouveau Art, accepteret uddannelsesinstitution.

Følgende generelle leveringsbetingelser gælder alle leverancer fra Nouveau Art APS, med mindre andre aftaler er indgået skriftligt:
Alle de varer Nouveau Art distribuerer, er beregnet til anvendelse i behandlinger, udført af professionelt uddannet og certificeret personale, det være sig af Nouveau Art eller et andet, af Nouveau Art, accepteret uddannelsessted. Det er kundens ansvar at sikre, at behandlingerne kun udføres af korrekt autoriseret personale og under lovmæssigt korrekte arbejdsforhold. Er dette ikke tilfældet, finder Nouveau Art det nødvendigt og er berettiget til, at nægte imødekommelse af fremtidige leverancer.

Varerne må ikke anvendes i undervisningsøjemed, medmindre kunden har en tilladelse fra Nouveau Art og er certificeret hertil.Ordreafgivelse & Ekspedition

Ordrer kan afgives telefonisk eller pr. e-mail. (Webshop er under udarbejdelse). Ved køb af varer, kan ordrer ændres eller annulleres frem til afsendelse fra vores lager, herefter anses ordrer for bindende.

Ved tilmelding til kurser, foredrag, workshop og ligende, fremsendes der kort tid efter en faktura med opkrævning på et depositum for reservation af plads. Fakturaen skal betales med den frist, der er angivet på fakturaen. Depositum tilbagebetales ikke ved afmelding af kurser. Endelig fakturering afsendes, efter gældende regler, jf. kurser.

 • Ved afmelding af kurser indtil 30 dage før kursusstart, krediteres 75% af det samlede kursusbeløb
 • Ved afmelding mellem 8 og 30 dage før kursusstart krediteres 25% af kursusbeløbet
 • Ved senere afmelding eller manglende fremmøde finder ingen refusion sted

Hvis du er forhindret i at møde op til kursusstart pga. akut sygdom, tilbyder vi dig et nyt kursus til 20% af den oprindelige kursuspris, på det næstkommende kursus der måtte være plads på.

Såfremt du bliver syg efter at være startet på et kursusforløb, forsøger vi at finde plads til dig på et andet kursus, hvor du kan indhente de manglende dage.Fragt & Levering

 • Der pakkes og afsendes varer alle tirsdage og torsdage, medmindre anden aftale foreligger
 • Bestillinger der modtages inden kl. 12:00, de pågældende dage, ekspederes samme dag
 • Nouveau Art benytter Post Danmark som fragtleverandør og såfremt at afsendelsesdatoen er overholdt, står Nouveau Art ikke til ansvar for levering eller leveringstiden.
  Den typiske leveringstid i Danmark er ca. 1-2 hverdage
 • Alle forsendelser pålægges fragt. Fragten afhænger af vægten og størrelsen på forsendelsen. Ordrer på over kr. 5.000 (ex. moms) fremsendes fragtfrit
 • Kunden har til enhver tid ansvaret for, at Nouveau Art altid er opdateret omkring dennes leveringsadresse. Såfremt forsendelsen, pga. af forhold på kundens side, ikke kan
  afleveres og ej heller afhentes i evt. henlæggelsesperiode, kan Nouveau Art opkræve betaling for evt. omkostninger til returhåndtering og/eller eftersendelseRestordreservice

Nouveau Art bestræber sig på, så vidt muligt, at have alle bestsellere på lageret, mens mindre efterspurgte varer, kan leveres på efterspørgsel. Ved sidstnævnte tilfælde, skal der beregnes op til 3 ugers leveringstid. Dog kan der også løbende forekomme restordre på bestsellere, som følge af en lang række faktorer såsom bl.a. transport, råvaremangel og batchproduktion hos vores leverandører.

Så snart eventuelle varer der har været i restordre, er på vores lager igen, bliver man kontaktet for at afklare, om man stadig ønsker disse.Reklamation / Returnering af varer

Kunden skal kontrollere varerne, så snart de modtages på leveringsadressen. Eventuelle fejl eller mangler ved en levering, skal meddeles til Nouveau Art så snart fejlen opdages og senest indenfor 7 dage efter modtagelsen.

Er det tilfældet, at varen er blevet beskadiget under transporten, skal reklamationen rettes til fragtfører (Post Danmark). Gem derfor emballagen, til varen er besigtiget og reklamationen godkendt.

Varer tages normalt ikke retur, med mindre der er tale om reklamation og kan således kun returneres efter særlig aftale.

Der er ingen fortrydelsesret på gennemførte køb.Priser & Betalingsbetingelser

 • Alle priser der oplyses ved Nouveau Art er ex. moms og levering
 • Varerne faktureres så snart ordren er ekspederet og betalingsfristen regnes fra fakturadato (8 dage)
 • Såfremt kunden ikke overholder en betalingsfrist, fremsendes efterfølgende bestillinger kun mod forudgående betaling
 • Evt. rabatter udstedes altid i forhold til almindeligt gældende engrospriser og kan ikke kombineres, hverken indbyrdes eller i forhold til andre tilbud,
  kampagnepriser eller ligende