BEHANDLINGER OG PRISER

Permanent Makeup / Bryn
Permanent Makeup / Øjne
Permanent Makeup / Læber


Priser på Permanent Makeup. 

Hos Nouveau Art har vi valgt at ændre vores betalingsmuligheder, således at det nu er muligt ,at fordele betalingen på de enkelte behandlinger i det forløb man skal igennem. På den måde betaler man det højeste beløb ved 1. Behandling, hvor der bruges mest tid, da det er på denne behandling man opmåler og tegner/designer formen og derved bruger mest tid. Derefter betaler man for sin obligatoriske touch up 4-6 uger senere og de som har brug for en 3. behandling betaler så også for den. 

På denne måde er det mere overskueligt rent økonomisk , da man så ikke er nødsaget til at betale for det hele på èn gang og i stedet kan fordele det ud over de 2-4 måneder det tager at få resultatet færdigt, afhængigt af om man har brug for 1, 2 eller flere efterbehandlinger. 

OBS: Såfremt at man ønsker at betale for alle behandlinger på èn gang er man naturligvis også velkommen til dette. 

Vær opmærksom på at der ALTID skal foretages minimum 2 behandlinger, før at din behandling kan betragtes som værende færdig og der skal gå minimum 4-6 uger imellem behandlingerne, da huden skal være helt genopbygget og helet.

* I nogle tilfælde samt ved specifikke hudtyper (fedtet/olieret hud/grov hudstruktur og sart hud) skal der dog, som regel, foretages 3 behandlinger før at resultatet kan betragtes som færdigt. I disse tilfælde er det således også lidt dyrere, end for dem som kun behøver 2 behandlinger.

* I enkelte, men sjældne tilfælde kan det være nødvendigt at foretage mere end 3 behandlinger, hvilket medfører yderligere omkostninger. Dette må dog betragtes som en sjælden risici.


Afbudspolitik

Vi har meget travlt og har lange ventelister i forbindelse med behandlinger. Derfor er vi også nødsaget til at føre en stram afbudspolitik.

Annullering af tidsbestilling SKAL ske via mail på: klinik@nouveauart.dk eller pr. SMS på tlf: 20602064 SENEST 48 timer før behandlingsstart.

Ved senere afbud, opkræves man 50% af behandlingsprisen og ved udeblivelse uden at give os besked, opkræves man den fulde behandlingspris og kan herefter ikke booke flere tider hos os.

Vi forventer at man, inden sin behandling, har læst vores generelle information om Permanent makeup og hermed er fuldt ud informeret om den behandling man skal modtage og indforstået med de risici der er forbundet hermed samt de pågældende kontraindikationer. 

Såfremt at man møder op til sin behandling med følgende kontraindikationer, vil man blive opkrævet det fulde beløb for behandlingen, også selvom denne ikke kan gennemføres.:

  • – Medicinsk behandling
  • – Solskoldning / forbrændt hud
  • – Aktiv Acne
  • – Graviditet / Amning


Øvrige betingelser

Kunden er selv ansvarlig for at overholde de anviste retningslinjer i forbindelse med både forebyggelse og efterbehandling. Information herom overleveres mundligt og skriftligt fra Nouveau Art. 

Kunden er ligeledes selv ansvarlig for at få gennemført hele behandlingsforløbet og skal således selv huske at sørge for at få booket alle tider i forbindelse med behandlingen indenfor den angivne tidsramme.

Nouveau Art kan IKKE holdes ansvarlig for resultatet ved et afbrudt behandlingsforløb.

Der ydes INGEN tilbagebetaling efter afsluttede behandlinger og enhver behandling gennemføres på eget ansvar.

Vi har ikke noget imod din mor, veninde, søster, kæreste eller børn :) , men det er IKKE muligt at medbringe andre personer til behandlingen, da vores arbejde kræver stor koncentration og samtidig er en tillidssag imellem kunde og behandler. Vi gør ingen undtagelser her, så hvis du kommer langvejs fra og har nogen med, så få arrangeret at de kan opholde sig andetsteds imens at du bliver behandlet.

Vi går aldrig på kompromis med vores æstetiske retningslinjer og behandlingen gennemføres ikke, hvis der opstår uenighed vedr. formen/designet og hvis opfattelsen af skønhed ligger langt fra det princip vi arbejder ud fra. 

I disse tilfælde er det således bedst for begge parter at undlade at behandle, også selvom at man har ventet længe på en tid hos os. For at undgå dette, opfordrer vi således også til at man på forhånd har gennemset vores gallerier på enten facebook eller instagram for at vurdere om vores håndværk er forenelig med ens ønsker til form og udseende af enten bryn, eyeliner eller læber.