nouveau contour


Nouveau Art sætter fokus på mikropigmentering –

din sikkerhed for en PMU uddannelse i verdensklasse!

Som distributører af Nouveau Contour, der anses for at være et af verdens største og mest innovative brands indenfor mikropigmentering, er vi tilkoblet et stort og velrenommeret internationalt netværk af højt respekterede professionelle artister og trænere.


Hermed er vi også forpligtiget til, jævnligt at deltage i kurser og workshops i hele verden og sikre kvaliteten af Nouveau Contours behandlinger og kurser, som altid skal imødekomme samme høje standarder på alle Nouveau Contours Akademier verden over.


Indenfor faget, mikropigmentering, har der været en kraftig udvikling de
seneste år, både internationalt og nationalt.

Mikropigmentering betragtes i dag, som værende et fag af æstetisk håndværk, hvilket både stiller højere krav til behandlerens kvalifikationer og tekniske færdigheder, men også til producenterne, da der ligeledes er store krav til sikkerheden i udstyret og farverne der anvendes til dette formål.


I takt med denne udvikling har der også været en stigende efterspørgsel på kvalitet, både fra forbrugerne, som ønsker mere avancerede specialistbehandlinger, men også fra de professionelle, som ønsker at imødekomme de højere krav fra selvsamme forbrugere og derfor vil have undervisning af høj kvalitet, hvor de nyeste teknikker og den seneste viden er implementeret i uddannelsen.


Vi har samlet eliten af PMU artister I Danmark, som alle er certificerede trænere af NC International og tilbyder i dag branchens mest professionelle og mest up-to-date uddannelser indenfor kosmetisk og medicinsk mikropigmentering.


Nouveau Contour leverer toneangivende, innovativt og højteknologisk udstyr til permanent makeup og medicinsk mikropigmentering. Nouveau Contour blev grundlagt i tilbage 1993 og har hermed mere end 20 års erfaring og repræsenteres i dag i mere end 25 lande.

Det perfekt udviklede udstyr

Nouveau Contour er det perfekt udviklede udstyr til udførelse af både kosmetisk og medicinsk mikropigmentering og retter sig mod professionelle klinikker, saloner, medicinske klinikker og hospitaler, som ønsker at implementere mikropigmentering i deres klinik/forretning og ikke ønsker at gå på kompromis med 

kvalitet af udstyr, uddannelse og sikkerhed.


Nouveau Contour er således også det første brand indenfor mikropigmentering, som henvender sig til det medicinske marked og derved er frontløbere for et nyt marked i Danmark, som allerede er kraftigt voksende i resten af verden og giver mulighed for tværgående samarbejde med medicinske behandlere vedrørende specifikke målgrupper.


Patenteret udstyr

Nouveau Contours patenterede udstyr har i årevis leveret overlegne resultater indenfor permanent makeup verden over og foretagenet er i dag en af verdens største og førende leverandører af innovativ computerstyret udstyr til mikropigmentering. Udstyret anvendes af nogle af verdens dygtigste og mest anerkendte PMU artister og er samtidig det foretrukne udstyr til brug ved medicinsk mikropigmentering.


100% kundetilfredshed

Foretagenet stræber efter 100% kundetilfredshed og alle produkter testes grundigt for at opfylde alle krav om sikkerhed og kvalitet.


Fordelene ved at anvende Nouveau Contour

Alle Nouveau Contours højteknologiske maskiner har “Pigment Placering” og “IQ technology” for højeste farveholdbarhed og minimalt hudtrauma. Dette giver behandleren mulighed for at levere en mere jævn pigmentering og perfekte linjer.


 • Computerstyrede maskiner med forprogrammerede indstillinger for forskellige procedurer
 • Nåleindstillinger som automatisk tilpasser sig til hudens modstand ved hjælp af IQ technology
 • Patenterede nålemoduler som sikrer en høj hygiejne uden brug af autoclave og minimerer risici for krydskontaminering
 • CIS farvesystem, som hjælper behandleren med at vælge den helt rette farve til hver enkelt klient og derved minimerer risicien
  for mulige fejlbehandlinger
 • Høj komfort med tyske vibrationsfrie maskiner og lette ergonomiske penne
 • Kvalitet, hvor alle produkter opfylder EU`s medicinske krav
 • 4 typer af maskiner til specifikke behov
 • Nouveau Contours udstyr er ISO 9001-Certificeret
 • Opfylder EU`s medicinske standard EN 13485

Alle disse fordele samt Nouveau Contours omfattende uddannelses-system giver muligheden for at udføre behandlingerne enkelt, sikkert og effektivt.For yderligere information om Nouveau Contour og vores kurser kontakt os på info@nouveauart.dk eller på tlf. 20991909Akademi / Kurser

SE KURSUS OVERSIGT


Nouveau Contour Produkter