UNDERVISERE & INSTRUKTØRER


Nouveau Contour Instruktører

Valget af undervisere og instruktører på vores PMU uddannelser er baseret på særlige krav til kunstneriske evner og præcisionarbejde, højt kreativitetsniveau og nytænkning samt en høj faglighed og lysten til at bidrage til udviklingen indenfor Permanent Makeup. 

Erfaring er naturligvis også en vigtig kompetence og alle vores trænere har relevant erfaring og grundig viden om faget og det emne de underviser i. Om de har 2 år eller 20 års erfaring er dog ikke det mest afgørende for os, da erfaring ikke nødvendigvis er nogen garanti for talent!

Talent er forudsætningen for en dygtig PMU Artist og vi er stolte af at kunne præsentere eliten af PMU artister i Danmark som vores NC trænere!

Du kan klikke på den enkelte træner og se deres CV.


Camilla Hemmingsen

Certificeret NC Træner


Karina Bredahl

Certificeret NC Træner samt Underviser på Optegningskurser

Dermatude Træner

Som Dermatude træner skal man have en stor viden samt et grundig kendskab til avancerede behandlinger og avanceret hudterapi. Dermatude behandlinger er en avanceret hudbehandling og kræver at man er grundig oplært og har den fornødne viden om huden og behandlingerne.

Vores Dermatude trænere, har mange års erfaring indenfor den mere avancerede del af skønhedsbranchen og vil sørge for, at du er godt udrustet til behandlingerne, efter en professional træningsdag i deres kyndige hænder.


Agneta Rautio

Certificeret Dermatude Træner