DERMATUDE

Er du den næste Meta Terapi Specialist?

Dermatude er mærket bag den unikke og innovative Meta Terapi.

Meta Terapi står for “Medical & Esthetic Tissue Activating Therapy” og kombinerer alle fordelene ved hudforyngelse, anti-aging, hydrering og forbedring i et unikt koncept, 100% naturlig!
Meta Therapy “The Facelift Alternative” er løsningen for folk, der ønsker mere end blot sædvanlig hudpleje, men som endnu ikke er helt klar til medicinske behandlinger som botox og fillers. 
Dermatude Meta terapi er en behandling, der kan udføres af en kosmetolog, men som kan give resultater på et niveau der kan måle sig med visse former for plastikkirurgiske indgreb. Aldring af huden afhjælpes på en naturlig måde, sikkert og uden nogen risiko. 

Med Dermatude vælger du en specialisering inden for huden forbedring.

Meta Terapi har en dobbelt aktiv funktion. De stærkt kontrollerede mikro perforeringer aktiverer den naturlige reparations mekanisme i huden. Denne selvhelende egenskab af huden er en naturlig form for hud fornyelse indefra. 
Under behandlingen bliver aktive ingredienser indsluset i huden, i de rigtige cellelag, hvor de er mest effektive.

Direkte synlige, dokumenterede resultater!

Ønsker du at udvikle dig selv som professionel behandler i skønhedsbranchen og bevæge dig op på et højere niveau?
Er din målgruppe 35 og har du lyst til at adskille dig fra andre saloner? Så er Meta Terapi et oplagt valg for at kunne tilbyde dine kunder en innovativ resultatorienteret behandling. Dermatude Meta Terapi er gennemtestet og sikkert at anvende og resultaterne indenfor anti-aging og hudforyngelse vil bringe dig ovenud tilfredse kunder.

Meta Terapi tilbydes allerede i rigtig mange klinikker verden over og er en stor succes!

For Yderligere Information:

Kontakt os på tlf: 20991909 

eller på mail: info@nouveauart.dk

Dermatude Behandlinger